return policy

Termeni, conditii, situatii (TCS)

In caz ca vrei sa returnezi un produs, KATERINI iti garanteaza termenul de retur. Poti returna piesele primite, insa, doar daca acestea nu sunt conforme comenzii lansate pe site/modelului construit pe comanda. Piesele construite de noi se lucreaza in atelier, fiecare in parte. Alege bine inainte de a comanda sau, mai simplu, programeaza-te in showroom si vino sa le probezi.

Notificarea unor eventuale nereguli se face in termen de 48h de la ziua in care intri in posesia fizica a produsului. Returul se face in 4 zile lucratoare de la notificare. Suntem pe fir tot timpul!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si fara defecte sau semne de purtare).

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre tine. In cazul in care primesti un produs cu defect de productie sau un produs gresit, transportul va fi suportat de noi, desigur.

KATERINI spera ca toate produsele sa ajunga la voi in siguranta si sa fie purtate cu sarm. Suntem la un click distanta, mereu!

– Katerini Team